Välkommen till en sida om mobilspel och appar

Hej och välkommen till oss! På den här sidan hittar du information om appar och mobilspel. Det finns mycket att säga om smartphones. Det är som att ha en dator i fickan, och i dagsläget är det väl knappt någon som minns tiden innan du kunde googla svaret på alla dina frågor direkt. Men det är inte bara den ständiga tillgången till internet som gör smartphones så användbara. En stor del av fördelen är alla appar och mobilspel.

Med apparnas hjälp kan du anpassa mobilen så att den passar dina behov och fritidsaktiviteter. Det spelar ingen roll om du är sportig, gillar att läsa eller är en gamer av stora mått. Med de tusentals appar som finns att tillgå kan mobilen anpassas för att passa både för fritid och arbete. Många stora företag börjar nu också ge användarna tillgång till interna system via appar av olika slag. Och svenska myndigheter, som exempelvis försäkringskassan, har sedan länge anpassat sig efter detta nya sätt att kommunicera.
Men mobilerna är förstås inte bara praktiska. Många har hittat till mobilspelen och även om de som kallar sig ”riktiga” gamers ser ner på mobilspelen går det inte att sticka under stol med att dessa tilltalar den breda massan. Dessutom har allt fler stora, och välkända dataspel nått mobilerna i en eller annan form. Detta kan till exempel vara World of Warcrafts Armory-app eller liknande som ger dig tillgång till spelen även på språng. Äger du en Android finns även tillgång till en hel del av Microsofts enklare spel, och Nintendo-nörden kan hitta flera upplagor av Final Fantasy och Agents of Mana.

Så ännu en gång, välkommen! Hoppas att du ska hitta någonting intressant och matnyttigt här hos oss.